Leverantörer

Nedan finner du leverantörer som BE - EL rekommenderar vid olika arbeten/projekt. Klicka gärna på respektive logo för att komma till önskad hemsida och få mer information om deras produkter. 

Armaturer/lampor/spotlights

NVC skapar belysningslösningar efter de regler och normer som gäller för den svenska marknaden. NVC använder anpassade produkter för att få så effektiva lösningar som möjligt.

Candelux, med sina 28 år inom belysningsbranchen, satsar framåt inom projektering, grossistledet och OEM.

Glamox erbjuder ett komplett produktsortiment för skolor, sjukvårdsinrättningar, kommersiella och industriella byggnader, detaljhandel, hotell och restauranger.

Vägguttag/strömbrytare

Schneider Electric kombinerar världsledande energiteknik, realtidsautomation, programvara och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industri.

ELKO har tillverkat installationsmateriel i över 70 år, de vänder sig både till företag- och privatkunder. 

Med Plejds produkter kan du få smart belysning i hela ditt hem. Allt du behöver är en Plejd-produkt som enkelt installeras till exempel bakom din lampknapp. Du kan lätt styra belysningen antingen från appen eller som vanligt från lampknappen.

Elvärme/golvvärme/handdukstorkar

Frico utvecklar produkter och energisnåla värmesystem som samtidigt ger en bättre värmekomfort. Att förhindra energiförluster och se till att värmen utnyttjas optimalt är också viktigt.

Familjeföretaget Ebeco är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för byggarbetsplatser och industrier.

RAYCHEM och T2 erbjuder elektriska golvärmesystem för alla olika typer av fastigheter, rum och golv.

Fläktar

Med en unik luktsensor, överlägsen tryckförmåga och avancerad fuktkontroll är Intellivent SKY optimerad för att skapa en frisk och behaglig badrumsmiljö.

Laddboxar

GAROs laddbox har en stilren design som passar i de flesta miljöer. Boxarna är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkelt och säker. Det finns varianter för att passa alla behov. 

Elcentraler

Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

GARO vill att deras produkter ska utvecklas för att på smartaste sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden. Samtidigt som elsäkerheten och energiförbrukningen alltid har högsta prioritet utvecklar de ständigt användarvänligheten och den digitala tekniken.

Eldon och nVent HOFFMAN, ett globalt företag med produkter som elskåp och system för kilmathantering, har gått samman. Tillsammans får de en stark position att stödja lokala och globala kunder och partners.

Kabel/elrör

Pipelife International har säte i Wien, Österrike, är idag en ledande europeisk plaströrsproducent. Koncernen är representerad i 26 länder med 26 fabriker.

Nexans Sweden erbjuder närproducerade kabelsystem för energi och kommunikation.